Selskaber i SCT Koncernen

 
Selskaber i SCT Koncernen

Udover vores store transportvirksomhed SCT Transport har vi igennem tiden udvidet med flere forskellige forretningsområder.

I 1990 blev vores første lastvognsværksted Nordsjællands Diesel etableret med adresse i Gilleleje og vi beskæftigede fra starten 4 mekanikere. Efterhånden som vognmandsvirksomheden voksede, flyttede vi i 2006 vores lastvognsværksted til større lokaler på Industrivænget i Hillerød. Her servicerer 20 mekanikere i dag vore egne biler samt mange andre kunder, som således nyder godt af vores ekspertise.

Ring og book tid hos Nordsjællands Diesel på telefon 48 14 64 64.

 

Vores første grusgrav Tulstrup Sten & Grus blev købt i 1998. Herfra udvindes mange materialer, men vi har også lager af tilkørte materialer samt specialprodukter indenfor grusmaterialer, sten og granit til videresalg. Vi udlejer også gravemaskiner og dozere med eller uden fører. I dag har vi grusgrave i Plejelt, Ølsted og Kyndby samt naturligvis Tulstrup v/Hillerød.

Kontakt vores grusgrav på telefon 21 27 23 94.

 

Efterspørgslen på reparationer og dækskift på personbiler voksede og i 2002 udvidede vi med et personvognsværksted under ”First Stop”-kæden. Nordsjællands Auto og Dækcenter beskæftiger i dag 12 medarbejdere og har ekspertise indenfor alle former for personbilsreparationer samt rude- og dækskift.

Book en tid til din personbil på telefon 48 30 32 31.

 

I 2003 købte vi VRT Krangruppen i Roskilde som er specialister i transport af både, skure og pavilloner. Dermed har vi nu mulighed for at servicere vore kunder med alle former for transporter og med kranbiler i alle størrelser.

Skal du have transporteret båd, skur eller pavillon så kontakt VRT Krangruppen på telefon 46 75 75 55.