Den grønne vej

 

 
Den grønne vej

 

Dansk Transport og Logistik DTL har i 2012 valgt at sætte fokus på miljøet, med sloganet ”Få råd til miljø – DTL viser vejen” og SCT Transport er med på idéen.

SCT Transport har længe været på forkant med en synlig miljøpolitik og har de sidste mange år kørt under mottoet – ”Den grønne vej”. Den øgede fokus på klima og miljø har vist, at det kan betale sig og resultaterne ses ikke kun på bundlinjen.

SCT Transport gør mange tiltag for et bedre miljø og har reducering af CO2-udslip som et meget vigtigt emne på programmet. Investering i højteknologiske biler, minimering af tomgangskørsel, uddannelse af chauffører i økonomikørsel og klare målsætninger for mindre brændstofforbrug. Mindre vand- og kemikalieforbrug og øget kapacitetsudnyttelse er medvirkende til at sloganet er et naturligt led i vores hverdag. Således er plejeprodukterne til bilparken biologisk nedbrydelige og vore leverandører er underlagt strenge miljøkrav .

På vore kontorer er strømspareskinner installeret og genanvendelse af papir sker hver eneste dag. Klare retningslinjer og ændringer i menneskelige vaner har også haft en positiv virkning på strømforbruget.

Således er klima og miljø altid i højsædet og en vigtig parameter hos SCT Transport.

Læs om vores miljø politik her: